Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Christian Scharling

Folketingskandidat

Telefon22 25 50 07

Emailchristian.scharling@live.dk

Jeg - Christian Peter Schmidt-Sørensen Dragsdahl Scharling - er 22 år, kommer oprindeligt fra Hillerød og bor i dag på Amager. Til daglig studerer jeg jura på Københavns Universitet og arbejder i DI (tidligere Dansk Industri). Derudover er jeg valgt som præsident for Radikal Ungdoms internationale paraplyorganisation (med mere end 3.000.000 individuelle medlemmer) og er derigennem udpeget af Europarådets Ministerkomité til Europarådets ungdomssektor. Læs mere om mine fokusområder nedenfor:

Unge
Vi skal prioritere og dermed investere i ungdommen. Det gælder i uddannelses- og socialpolitikken, men også når det handler om f.eks. regelforenkling og afbureaukratisering. Vi skal have et samfund, hvor den unge kan forfølge sine drømme gennem uddannelse og endelig let har mulighed for at omsætte sine ideer til konkrete initiativer.

  • Reel inddragelse af ungdomsråd i kommuner, regioner og stat
  • Øget frihed til uddannelsesinstitutioner
  • Øget brug af uddannelses- og erhvervspraktik i både folkeskole og ungdomsuddannelser 

LGBT+
Ægteskab mellem personer af samme køn og adoption til par af samme køn er blevet en realitet indenfor de seneste år. Det er en stor sejr for LGBT+ området i Danmark. Der er dog stadig vigtige områder at ændre og fokusere på. Især transpersoners rettigheder er stadigt udfordret. Endeligt skal vi nytænke indsatsen mod hadforbrydelser.

  • Transpersoner skal ikke kategoriseres som en psykisk lidelse
  • Nytænk indsatsen mod hadforbrydelser
  • Drop bloddonations livskaratænen for mænd der har sex med mænd

Internationalt
Vi er en del af det internationale samfund. Der er mange internationale beslutninger som vi påvirker og stemmer om nationalt. International og europæisk politik kan ændres og påvirkes, ligesom dansk politik kan. Derfor skal vi til folketingsvalget også fokusere på den kommende retsforbeholdsafstemning, klimatopmødet i Paris til december og andre vigtige internationale beslutningsprocesser og begivenheder.

  • Ulandsbistanden tilbage til 1% af BNI
  • Investering i medlemskabet af både Europarådet og OSCE
  • Bevar klimaambitionerne forud for COP21
  • JA til tilvalgsordningen på retsområdet i EU 

 

Læs mere om mig og mine fokusområder på http://scharling.radikale.dk eller følg mit arbejde på Facebook, Twitter eller Instagram.